Julens 3 stiler

Enten du skal starte nye tradisjoner eller holde på de gamle så håper vi du skaper en eventyrlig jul med magiske juleøyeblikk for deg og dine. Her kan du bli bedre kjent med våre 3 herlige julestiler.

Naturlig jul: Poetisk & naturlig

Den naturlige julen henter sin inspirasjon fra vår nordiske natur og tradisjoner. Her er det rene former, dype farger og innslag av naturmaterialer. Den naturlige julen inviterer inn og skaper en lun hygge i hjemmet.

Den naturlige julen er en enkel og rolig stil. Enten om du ønsker en harmonisk jul med bruk av kun en farge eller om du ønsker noe mer variasjon og leker deg med ulike strukturer og materiale. Fargene i denne stilen går i jordtoner som grønn, beige, brun og sort med innslag av gull. Bruk grener av gran eller eukalyptus som gir julen en grønn friskhet som fremhever stilen.

Som tidligere år er det de tre vise menn og grønne julenisser som er i vinden. Pynt stuen til jul med pynteputer med julemotiv, levende lys og myke saueskinn. Juletreet kan gjerne ha personlighet og pyntet med julepynt i stilen. Herlige julekuler i gull og hvitt, glitrende fugler og vår nye toppynt som er helt nydelig.

Tradisjonell jul: Nostalgisk & koselig

Denne kolleksjonen farger julen i tradisjonelt rødt og grønt sammen med naturmaterialer, jordfarger og dekorative former. Tradisjonell jul er på moten i år, derfor vil fargene rødt, grønt og hvitt dominere. Men det er også innslag av gull og sølvtoner. Det viktigste i denne stilen er utvilsomt å skape en atmosfære som minner oss om livets jul. En juleduk eller et rødt ullpledd er en god start. Juletreet pyntes med nostalgiske julekuler, klassiske røde, både blanke og matte. Prikken over i’en er gyldne kuler i forskjellige størrelser.

Pynt huset med nisser, julens pynteputer, pepperkakehus, englekor, røde lys og granbar – alt det man forbinder med den tradisjonelle, nostalgiske og koselige julen.

Sett stemningen med lys, duften av vinter, smaken av pepperkaker og lyder fra kjente og kjære - da er vel julen som den skal være?

Amerikansk jul: Elegant & glamorøs

Som tatt ut av en amerikansk julefilm; herlig overdådig og glamorøs! Den amerikanske julen er et eventyr i seg selv. Det skal glitre og funkle gjerne ute og inne! More is more beskriver nok denne julestilen best og her skal man ikke være redd for det pompøse!

Pynt hjemmet ditt med glitrende og detaljert julepynt, en elegant duk, dekorelementer i gull, rosa og bordeux og kjenn på den magiske stemningen som vil skapes.

Et kunstig juletre i rosa eller hvitt vil ta stilen helt ut! Gi den glitrende julepynten en kontrast med juleteppe, velurbånd og julekuler i rosa og bordeux.

Bli inspirert til din egen jul.

Vi har hatt stor fokus på naturlige former og godt håndtverk når våre egne designere har designet årets juledekorasjoner. Vi er opptatt av at juledekorasjoner skal gjenspeile din egen personlige stil og smak og har derfor sørget for at du kan utforske et stort utvalg av inspirerende juleprodukter, med sin egen spesielle og distinkte stil. La deg inspirere og pynt hjemmet til en minnerik jul.