Dekk et koselig frokostbord

Å dekke et koselig frokostbord gir en god start på dagen. I hverdagens “mas og kjas” er det ofte ikke rom for de deilige og rolige morgenstundene, men i helgen gjør det godt for både kropp og sinn å prioritere en god frokost eller lunsj sammen.

Frokostbord på 1-2-3

Det er ikke så mye som skal til for å lage litt hverdagsluksus ut av frokosten. Eller helgeluksus ut av brunsjen. Legg på en duk eller noen fine spisebrikker, og dekk på bordet med servise, glass, kaffe-eller tekopper og bestikk. Levende lys og blomster på bordet hever kosen på enkelt vis. Å servere brød, ost og frukt på trefjøler er både innbydende å se på og appetittvekkende.

Imponer med rykende fersk bakst

Rykende fersk bakst til frokost, brunsj eller lunsj må være noe av det beste som finnes! Hva med å bake våre saftige scones? Det er både superenkelt og er gjort på under halvtimen.Hvis du vil imponere litt ekstra setter du en deig med eltefrie rundstykker på kvelden. Da er det bare å steke rundstykkene på morgenen og la den herlige duften spre seg på kjøkkenet. Eller er noen proteinrike, grove vafler mer din stil? Se alle de enkle og gode oppskriftene her: