Inviter til sommerfest

Sommeren er til for å nytes og feires, og hos oss finner du alt du trenger til sommerfesten! Hvis ikke du allerede har planer om å invitere til sommerfest, synes vi det er på tide å planlegge en! Om du inviterer familien, én god venn eller 20 er ikke så viktig, men det er noe spesielt med å stelle i stand litt ekstra og overraske gjestene (eller gjesten) med skikkelig sommerstemning. Her finner du våre tips til en fin sommerfest.

En blomstrende sommerfest

Dekk et bord som gir den deilige sommerstemningen - her finner du alt du trenger! Få gjestene i den rette sommerstemningen med glade farger, sommerlige mønstre og gøyal dekor. Engangsservise er kjekt å ha, så slipper du bruke tid på oppvasken når festen er over.

Blomstrete engangsservise, fargerike lys, lyslenke med blader og blomster og matchende servietter. Moro-briller, kule sugerør og hawaiiblomster - det må da være oppskriften på god stemning? Vårt nydelige sommerservise i plast, Mistral piknikservise, gir bordekkingen utendørs et lekkert løft. Og det tåler en god fest! Den store prikken over i´en er noen fine pynteputer som selvfølgelig matcher engangsserviset. Såppas må det jo være!

Festen som dufter av Italia

Er du heller typen som vil dekke med nystrøket duk og lekre tøyservietter? Da kan vi inspirere med dette flotte sommerbordet som tar oss rett til en bakgård i Italia en sen sommerkveld. Sitroner er det gjennomgående temaet og kombinasjonen av sarte gul- og blåtoner gir et lett og sommerlig uttrykk. Kyoto servise er nydelig sammen med sommerens Limone fat. Våre munnblåste Sens glass, med rillet mønster og tynn utførelse, er det perfekte glasset til en forfriskende sommerdrink.

GOD SOMMERFEST!