Dette pakker du til en deilig dag på stranda

På varme og fine sommerdager er livet best på stranda. Bølgeskvulp, sol på kroppen og saltvann i håret - det er ikke så mye som skal til for å nyte sommerens små øyeblikk. Selv om du alltids kan dra på stranda bare med et håndkle og bikinien i veska, stemmer vi for å pakke med litt ekstra i strandbagen. Så blir dagen på stranda enda bedre! Ha strandbagen pakket og klar til enhver tid, så er du alltid klar for en strandutflukt.

Dette gjør dagen på stranda enda bedre

En dag på stranda kan gå fra bra til perfekt hvis du pakker med deg et par ekstra ting enn et håndkle og en flaske vann. Her er våre tips:

Et piknikpledd med en vannavvisende bakside sørger for et tørt underlag å sitte på. Hvis du vil ha enda mer sittekomfort, går du for en lett solstol eller en myk sittepute. Begge disse kommer med bærestropp, så du enkelt kan bære den med deg.

 

En liten kjølebag med fryseelementer holder mat og drikke kald og frisk dagen gjennom. Et tips er å kutt opp melon eller annen fersk frukt og ha i en boks, eller lag smoothie med litt frossen frukt/bær og ha på en termoflaske. Da har du noe forfriskende som både metter og gir væske på en varm sommerdag.

 

I år har vi også en praktisk kjølesekk med flere rom, som du like gjerne kan pakke alt du trenger til stranddagen i. En flaske med lemonade og litt salt snacks som Poppa eller popcorn er aldri feil utpå dagen, og et sett piknikservise gjør måltidet litt ekstra luksus.

Gøy på stranda

Badeleker og badedyr er på ingen måte kun for barna! Tvert imot - vi mener at et badedyr bør være obligatorisk å pakke med i enhver strandbag. Å flyte rundt på en flamingo, glitterbadering eller sitronmadrass kan by på både avslapping og mye moro! Strandtennis, badminton eller bare en badeball kan også være godt tidsfordriv for rastløse sjeler. Eller hva med å pakke med et brettspill? Vår fine spillserie egner seg like godt på stranda som til spillkveld hjemme.

Underholdning på stranda