6 rengjøringstips

Det er kanskje ikke rengjøring du drømmer om å bruke tiden din på, men det er viktig for både helsa og sinnet å ha et rent hjem. Visste du at du får mange praktiske og gode rengjøringsprodukter hos Nille? Vår rengjøringsserie REN består av smarte kvalitetsprodukter, som dessverre ikke gjør jobben for deg, men som hjelper deg godt på veien! Her får du 6 tips til rengjøring hjemme.

Rengjøringstips:

 

1. Spesialiserte kluter
Bruk en spesialisert mikrofiberklut til forskjellig bruk. Vår mikrofiberklut til baderom er meget skånsom mot underlaget og har en polerende effekt, mens kjøkkenkluten vår er tosidig med én side med skrubbende effekt for vanskelige flekker. En støvklut fjerner støv på en effektiv måte, og vindussettet vårt vasker vinduene rene uten å legge igjen vannmerker.

 

2. Vask klutene ofte
Husk å vaske klutene med jevne mellomrom, gjerne etter hver gang du gjør rent. Dette er for å unngå at støv og smuss sitter igjen i kluten og gir en dårligere vask neste gang. Kjøkkenkluten f.eks. bør også skiftes jevnlig, da bakterier og virus fort kan vokse og formere seg i en fuktig kjøkkenklut.

 

 

3. Den supre supersvampen
Få et skinnende bad med supersvampen vår! Dette er en helt unik svamp som inneholder konsentrert såpe for ekstra god rengjøring av kalk og såperester på badet ditt. Vaske dusjdørene dine raskt og effektivt med denne supersvampen. Vi har også en supersvamp med dobbelt lag, som f.eks er perfekt for å rengjøre ovnsdøren eller fjerne vanskelige flekker på alt fra vegger og gulv til sko.


4. Den geniale gummibørsten
Et fantastisk verktøy som kan brukes over hele huset. Denne gummibørsten fjerner hår, lo og støv fra moppen din, dørmatten, møbler, tekstiler, tepper, og til og med kjæledyr. Enkel å rengjøre etter bruk. Et must have for alle!

5. Oppvaskkoster og skrubbebørste i tre og naturfiber
Vi har tre geniale børster laget i bøk og naturfiber; oppvaskbørste, liten oppvaskbørste og skrubbebørste. Børsten på disse er svært sterke og robuste naturfiber, som er holdbare og varer lenge. Skrubbebørsten er f.eks. perfekt til rengjøring av flisene på badet!


6. Engangsmopper og kluter får jobben gjort
Det er absolutt mer miljøvennlig å vaske med mikrofiberkluter og -mopper, men noen ganger handler det bare om å få det gjort - helst i går. Da kan det være kjekt å ha engangsmopper og kluter i skapet, så kan du sveipe over gulv og overflater på no-time!