Ofte stilte spørsmål

På denne siden finner du svar på ofte stilte spørsmål til kundeservice. Hvis du ikke finner svar på ditt spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på kundeservice@nille.no.

 Når får jeg pakken min? 
- Normalt tar levering mellom 3-7 virkedager. Så snart du har lagt inn en bestilling gjør vi vårt ytterste for å få pakken til deg så snart det lar seg gjøre. Du kan følge med på status til pakken i PostNord-appen, ved å klikke på sporingsnummeret du har mottatt på e-post fra PostNord, klikke på linken i kvitteringen du har mottatt fra oss (se bilde under), eller du kan sjekke sporingsnummeret til pakken din på https://www.postnord.no/

image3kni02.png

Vareutvalg

Jeg leter en vare, og lurer på om den finnes i min lokale Nille-butikk. Hva gjør jeg?
- Ring din lokale Nille-butikk og forhør deg om varen. Vi som jobber i din lokale Nille-butikk kan gi deg svar. Vi kan også gi deg råd om gode alternativer dersom det er en utsolgt vare. Du finner kontaktinformasjon til din lokale Nille-butikk her.

Er det samme priser på nille.no som i butikkene deres? 
- Ja det er det, men ved salg kan det forekomme forskjellig pris på nettbutikken og i butikk.

Hvorfor kan jeg ikke bestille alle varene fra kundeavisen på nille.no? 
- Vi har dessverre ikke alle varer tilgjengelig til salgs i vår nettbutikk. Du kan gjerne kontakte din lokale Nille-butikk og forhøre deg om varen du ønsker deg. 

Ordre/bestillinger

Hvorfor har jeg ikke fått noen ordrebekreftelse?
- Hvis du bruker Hotmail eller en annen e-postserver, så sørg for at søppelpostfilteret er innstilt på ”lavt”, ellers kommer kanskje ikke e-postene våre frem. Sjekk i søppelposten/junkmail om ordrebekreftelsen ligger der. Du kan også kontakte vår kundeservice som kan sjekke at din ordre har blitt registrert samt gi deg ordre-ID og status.

Frakt og levering

Hva koster frakt? 
 - Ved opphenting av varer hos PostNord sine utleveringssteder koster frakten kr. 89,-. Du velger utleveringssted selv. Dersom du bestiller varer for mer enn kr. 499,- er dette fraktalternativet gratis.

Vi tilbyr også hjemlevering, dette koster 149,- og leveringen avtales nærmere med PostNord. 

Hvor kan jeg få mine varer utlevert? 
 - Vi leverer til PostNord sine over 1400 utleveringssteder i Norge, men sender dessverre ikke til Svalbard og Jan Mayen. Vi leverer heller ikke til utlandet. 

Har dere klikk og hent i butikk?
 - 
Pr. i dag har vi dessverre ikke klikk og hent løsning, men det er noe vi jobber for å få på plass etterhvert. 

Jeg har ventet i over 6 dager på min bestilling, hva skal jeg gjøre? 
- Vennligst klikk deg inn på linken i den tilsendte ordrekvitteringen hvor du kan spore din pakke og se status for hvor langt pakken har kommet. Hvis du ikke finner informasjon kan du kontakte oss på kundeservice@nille.noså skal vi hjelpe deg.

Retur

Jeg bestilte varen på nett, kan jeg likevel returnere i butikk?
- Ja, det kan du. Husk å ta med kvitteringen som du fikk på e-post da du mottok varen, så vil en av våre kollegaer i butikk hjelpe deg. Dersom du ønsker å benytte angreretten innen 14 dager og få refusjon til ditt kort, vil din retur registreres av butikken og penger vil bli refundert via nettbutikken. Husk å fylle ut og ta med angrerettskjemaet. Ved bytte av vare uten betalingsretur kan butikken ordne dette direkte, og de kan også utstede tilgodelapp dersom beløpet på ny vare er lavere enn det du betalte.

Det er ikke en Nille-butikk i nærheten av meg, men jeg ønsker benytte meg av angreretten og returnere varen. Hva gjør jeg da? 
 - Ved retur til vårt hovedlager tilkommer en returavgift på kr. 139,- (liten pakke opptil 10 kg). Når du benytter returkoden "NILLERETUR" i PostNord sin app eller på deres nettside www.postnord.no blir du bedt om betaling direkte til de og mottar en returetikett som må printes og festes utenpå pakken før du leverer den til et PostNord utleveringssted. 

Husk at varen må leveres i original emballasje, i samme stand som ved mottak og at du selv er ansvarlig for forsvarlig pakking, samt å vedlegge angrerettskjema og returskjema. Les mer om angrerett og retur her.

Reklamasjon

Jeg ønsker å reklamere på en vare jeg har kjøpt på nettbutikken til nille.no - kan jeg ta med reklamasjonen til min nærmeste Nille-butikk? 
- Ja, det kan du. Vi som jobber i butikk kan hjelpe deg med reklamasjonen. Du kan også ta kontakt med vår kundeservice på e-post kundeservice@nille.no. Send da gjerne en beskrivelse av hva som feil samt vedlegg gjerne et bilde av varen slik at vi raskt kan hjelpe deg.