Tid for uterom - slik styler du uteplassen

Vekk uterommet til live etter vinterens dvale. Lag en deilig oase hvor du kan nyte forsommeren, enten det er på balkongen, i hagen eller i stuen.

Bli kjent med våre to uteromskolleksjoner - Senses og Jungle.
Begge byr på et utvalg av sitteputer og pynteputer med grafiske mønstre i organisk grov bomull, stilige potter, figurer, lysholdere og lykter - finn din stil og lag deg et drømmeuterom!
 jungle.jpg
Jungle: En urban og tøff look som gjør seg like godt på en balkong som en terrasse. Nå: Alle utepotter og hagefigurer 50%


JUNGLE 
Jungle er en urban og frisk kolleksjon med utgangspunkt i fargene sort, innslag av beige, en frisk bladgrønn og sennepsfarge. Kombiner geometriske mønstre og ensfargede puter med dusker - her har vi hentet inspirasjon spesielt fra Marokko. Putene er i organisk grov bomull. Bland det organiske med grafisk elementer, jute og andre naturmaterialer, grønne planter og detaljer i gull. 

utestol.jpg
potter-og-figurer.jpgkafesett.jpg
NYHETER UTEMØBLER OG UTEBELYSNING: Denne våren har vi mange nyheter til uterommet. Velg mellom mange lekre solar-utelamper og et bredt utvalg av utemøbler. Cafésett i metall, småbord og solstoler som lett kan klappes sammen –perfekt for de som har mindre plass på sitt uteområde.


SENSES 
I kolleksjonen Senses er det fokus på det håndlagde med rustikke overflater, striper i forskjellige tykkelser, naturmaterialer og glass med ulike nyanser. Hovedfargen er blå og går igjennom i stilen som en «blå tråd». 

utemøbler.jpg
NATURMATERIALER: Lykter og lysholdere i naturmaterialer er et must for denne sesongen. 

Dekk på til en sanselig opplevelse 
Forsommerens nydeligste bord i blått og beige. Kombiner røff keramikk med myke tekstiler i økologisk bomull, tørkede blomster og levende lys.

borddekking.jpg
BORDEKKING: Alt av servise, glass og bestikk 30%* Populære Kyoto har en tidløs blåfarge som tilfører farge til bordekkingen, like fint til hytta som hjemme.  
*Gjelder ikke Aina, White og allerede nedsatte varerbord.jpg
2 for 1: Alle bordekstiler - vi spanderer den rimeligste.

lysholder.jpg
FAVORITT: Bistro lysholder - kommer i to størrelser. Bistro kommer i både sort og natur. Nå: Alle lysfat og lysholdere 50%

VASER OG STILKBLOMSTER 
Lag dine egne kreasjoner og stilleben med forskjellige vaser i ulike former og fasonger. Sett sammen ulike stilkblomster og lag deg buketter med personlig preg. Vårens vaser er så dekorative at de godt kan stilles frem uten blomster også.

vaser-og-stilkblomster.jpg
FINN DINE FAVORITTER: Alle vaser og stilkblomster 30% 

pledd.jpg
TIL KJØLIGE DAGER: Vega & Lom ullpledd er laget av 100% ren og ny ull,
og er av fremste kvalitet! Kommer i duse, behagelige fargetoner. Pleddene er også Øko-Tex sertifiserte. Kr 299,90. Perfekt for litt kjølige kvelder hvor man vil nyte kveldsluften litt lengre.