Alt til en fargerik fest

Feire livets små og store anledninger! Skal du arrangere fest eller feire bursdag? Eller kanskje ha sommerfest, konfirmasjon eller en hyggelig venninnekveld? Uansett hvilken begivenhet du skal feire, finner du det du trenger hos Nille! Her får du våre 6 tips til en vellykket fest.

6 tips til en vellykket fest!


1. Enkel borddekking med engangsservise
Med fint engangsservise sparer du deg ikke bare for oppvask og rydding i etterkant, du kan også sette tonen og temaet på selskapet ditt. En fargerik fest med kopper og tallerkener i regnbuens farger, jentekveld med gull og glitter, eller en magisk enhjørning-bursdag - vi har det perfekte serviset for enhver smak.

2. Pynt og dekorasjoner
Girlander og vimpler, ballonger og konfettikanoner er enkle og morsomme dekorasjoner til både bursdag og andre festlige anledninger. En partyblåse på hver kuvert er både fin pynt og skaper gøyal stemning.

3. Hatter og briller
Partyhatter og morobriller er alltid en suksess! Det bidrar til en morsom og festlig stemning og er en fin måte å få store og små gjester i godt humør.

4. Leker og aktiviteter
Ikke bare er det gøy med leker og aktiviteter, det skaper også god stemning og samler gjestene om et felles mål! Kaste på blikkboks, bowling, pil og bue eller tautrekking - vi har mye morsomt for både små og store.

5. Snacks
Ingen fest uten snacks! Vi har et stort utvalg av spennende godteri, popcorn og annen snacks for både små og store søtsug.

6. Ha det gøy!
Det aller viktigste når det er fest er at både gjestene og du som vert eller vertinne har det gøy! Senk skuldrene, nyt festen og vær tilstede i de små og store øyeblikkene.