Kristin Gjelsviks veganske marsipankuler

-Ingen jul uten disse, skriver Kristin Gjelsvik på sin blogg, og vi har fått smake og kan si oss helt enige! Vi har fått lov til å gjengi oppskriften slik at du også kan lage smakfulle marsipankuler, enten til deg selv eller til å gi bort som gave.

Du trenger (Gir ca. 60 små kuler) :

1 pose kokosmasse • 3 plater Coop kokesjokolade (vegansk) • 1 pakke Coop marsipan (vegansk)

Dette gjør du:

1. Skjær opp marsipanblokken i små terninger. Trill terningene til små kuler, og legg dem i en bolle. Kok opp vann, brekk sjokoladen i små biter, og smelt sjokoladen i vannbad. Hell kokosmassen i en skål.

2. Bruk to skjeer til å dyppe kulene i den flytende sjokoladen, og legg dem direkte i kokosmassen med det samme kulene er heldekket i sjokolade. Trill kulene rundt i massen til de er dekket i kokos. Legg dem deretter på bakepapir på rist eller en trefjøl.

3. Hell puffet ris i den flytende sjokoladen som er igjen, og rør rundt til all den puffede risen er dekket av sjokolade. Bruk to skjeer til å forme små «baller» som du legger på bakepapir.

4. La kulene stå kaldt i et par timer til sjokoladen stivner. Servér deretter, og NYT noen himmelske julegodterier laget med kjærlighet. <3

Disse her er farlig gode, og veldig fine å gi bort i julegave! -Kristin Gjelsvik 

 

Se det opprinnelige innlegget hos Kristin 

Bli med inn i Kristins kule julehjem