Så inreder du med vårens trendfärg

Äntligen går vi ljusare tider till mötes och det ska även synas i våra hem. De mjuka och varma färgerna ska omge oss denna vår.

Så inreder du med vårens trendfärg

-Vi kommer att se mängder av pasteller i olika nyanser, en del i pudertoner. Det är väldigt feminint och ger en härlig, mjuk känsla, säger Anne-Lise Tangen, kategorichef för interiör.

Rosa och grått dominerar Nilles vårsortiment, och kollektionerna är noggrant sammansatta för att ge en delikat och sofistikerad touch.

Här hittar du alle Nilles härliga vårnyheter!

-Dessutom blir det mycket skimmer, silver och champagnefärgad metall. Allt detta kan mixas och matchas, vilket ger ett mycket spännande uttryck, säger Annette Stuen, kategorichef för småinredning och säsong.

Alla som älskar rosa kan med glädje se fram emot våren på Nille. Rosa är av Pantone utsedd till en av årets färger 2016, en tongivande färg som vi kommer att se mycket av både inom mode och i heminredning. 

Uttryck dina rosa känslor

-Rosa representerar lugn och avkoppling som ska skapa balans och få oss att känna ett lugn i turbulenta tider, säger Annette.

Nilles vårkollektion består av allt från läckra kuddar, mjuka plädar och lammskinn, kökstextilier och porslin till ljusstakar och naturligtvis underbara ljus, både batteridrivna LED-ljus och klassiska stearinljus. 

Också i kategorin fest hittar du ett brett utbud av matchande tillbehör som sugrör, ballonger, engångsartiklar och mängder av roliga prylar.

Här ser du bilder av varor som redan är i butik eller kommer i veckarna framöver:

Rustikljus i mjuka vårtoner.

 

Härliga kuddar i olika färger och texturer.

 

 

Skimrande ljushållare i pastell- och champagntoner.

 

 

Mysiga bilder med glittrande motiv är snyggt på väggen.

 

 

Led-ljus eller levande ljus - ditt val.

 

Hoppas du hittar något du gillar! Välkommen till din Nille-butik.