Vanliga frågor

Här är några vanliga frågor och svar om Nilleklubben och bonusprogrammet.

I förbindelse med att vi stänger våra svenska butiker under januari månad 2017 avslutar vi samtidigt kundklubben. 

Fr.o.m. 23 oktober har du som klubbmedlem 30 dagar på dig att samla poäng innan den sista bonuschecken skickas ut. Efter 22 november finns inte längre möjligheten att samla poäng.

För varje krona du handlar för får du 1 Nille-poäng. Poängen omvandlas till en bonuscheck som du kan spendera på vad du vill hos oss! Sista bonuschecken kommer att vara giltig t.o.m. 31 december 2017.

Hur tjänar jag bonuspoäng hos Nille?
Hos Nille får du bonuspoäng varje gång du handlar, under förutsättning att du registrerar köpet på ditt medlemskap. Det kommer också att finnas andra sätt att tjäna extra bonuspoäng på, något vi kommer att informera dig om i våra nyhetsbrev.

Nu när Nilleklubben har fått ett bonusprogram, vad händer då med övriga förmåner?
Alla förmåner som du har i Nilleklubben idag kommer att vara kvar med regelbundna medlemserbjudanden och exklusiva shoppingdagar! Bonusprogrammet gör Nilleklubben ännu bättre!

Hur kan jag enkelt se till att alla mina köp blir registrerade?
Nästa gång du handlar hos Nille kan du registrera ditt bankkort i kassan. Då kommer ditt kort att knytas till medlemskapet och du får automatiskt dina bonuspoäng varje gång du handlar.

Betyder det att Nille lagrar mina kortuppgifter?
Nej! Bankkortet knyts till medlemskapet via Nets som hanterar alla våra korttransaktioner, och de behandlar kortuppgifterna på vanligt vis med all säkerhet intakt. Det som i praktiken händer är att Nets lagrar ditt Nilleklubb-medlemsnummer på sitt nätverk och så informerar vår kassa om det när du sätter i kortet.

Jag vill ändå inte registrera mitt kort
Det är också möjligt att identifiera dig som medlem genom att du uppger ditt mobilnummer när du betalar i kassan eller visar medlemsnummer/medlemskort från nyhetsbreven du får från oss.

Vad kan jag använda bonuspoängen till?
Dina bonuspoäng omvandlas till en bonuscheck som du kan använda för att handla vad du vill hos Nille, även kampanjvaror! Vi skickar ut bonuscheckarna med e-post.

När kommer bonuschecken?
Sista bonuschecken kommer att vara giltig t.o.m. 31 december 2017. När en bonuscheck utfärdas meddelas detta via e-post.  För att få en bonuscheck måste du ha en fullständigt ifylld profil.

Hur många bonuspoäng får jag, och hur beräknas bonuscheckarna?
Du får 1 bonuspoäng för varje krona som du handlar för hos Nille. Du får även bonuspoäng på kampanjvaror! Om du har samlat minst 1 000 poäng när vi utfärdar bonuscheckarna får du en bonuscheck utställd på ditt medlemskap. Har du under 1 000 poäng överförs poängen till nästa period.

Växelkursen är 20 poäng = 1 kr i bonuscheck. Det innebär att om du har 1 000 poäng får du en bonusheck på 50 kr. Har du 1 500 poäng får du en värdecheck på 75 kr osv.
(OBS! Man får inte bonuspoäng på bärkassar och presentkort.)

Hur kan jag se hur mycket jag har sparat ihop i bonus?
Det kommer att stå i det senaste nyhetsbrev du har fått från Nille. Under hösten kommer du också att få tillgång till en ny ”Min sida” där du kan se din köphistorik och hur många bonuspoäng du har sparat ihop.

Hur länge är bonuspoäng och värdecheckar giltiga?
Bonuspoängen är giltiga i 1 år från intjäningsdatumet. Bonuscheckarna är giltiga i minst 1 månad från utfärdandet. Sista bonuschecken kommer att vara giltig t.o.m. 31 december 2017

Vad använder Nille informationen om köpen ni registrerar till?
Vi kommer bara att använda informationen vi registrerar för att beräkna bonus och för att skicka dig så relevanta erbjudanden som möjligt om varorna vi säljer i våra butiker. Vi lämnar inte ut din information till andra aktörer!

Jag har en fråga som jag inte har hittat svaret på!
Du kan skicka ett e-postmeddelande till oss: nilleklubben@nille.com

{{ item.Data.CampaignBannerText }}
{{item.Data.Description || item.Data.Name}}

{{item.Data.Brand || " "}}

{{item.Data.Name}}

{{item.Data.MainAttribute || " "}}

{{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}

{{item.Data.CampaignPrice.Amount | number : 2}} {{item.Data.OriginalPrice.Amount | number : 2}}